?>

Biodiversitat

 

El fartet (Aphanius iberus) és un peix endèmic de la península ibèrica que es troba en perill d'extinció. És capaç de colonitzar tot tipus d'aigües continentals, tot i que normalment viu en aigües salobroses. Actualment, al Delta de l'Ebre hi viu la població de fartet més nombrosa de Catalunya.

La Fundació, al seu espai MónNatura Delta de l'Ebre, conserva i afavoreix una important colònia d'aquesta espècie realizant mesures de control de densitats de població i, tasques per afavorir-ne i preservar-ne el seu hàbitat natural.