¿Qué se muestra en La Pedrera?

La Pedrera hace casi veinte años que está abierta al público como el único centro dedicado a abordar la obra de Gaudí en toda su diversidad, y en especial su última obra, La Pedrera.

La Pedrera hace casi veinte años que está abierta al público como el único centro dedicado a abordar la obra de Gaudí en toda su diversidad, y en especial su última obra, La Pedrera.

La visita incluye un recorrido completo por los patios, la azotea, el desván y una vivienda. 

Los patios y la azotea permiten disfrutar de unos espacios privilegiados, pensados ​​para ser los espacios comunes de una casa residencial. Los patios, con sus sugestivas pinturas, ponen de relieve la peculiar estructura del edificio y las viviendas, alrededor de un inmenso patio que da luz a cada una de las estancias. La azotea se muestra tal y como era en 1912: con seis claraboyas o cajas de escalera, dos torres de ventilación y siete chimeneas.

L’Espai Gaudí, situat en un dels llocs amb més caràcter de l arquitectura gaudiniana, les golfes de la Pedrera, està dedicat a fer entenedora l’arquitectura d'Antoni Gaudí. Mostra el color, les formes, les estructures i les innovacions constructives de l'obra de l’arquitecte amb un llenguatge visual en que les imatges revelen per elles mateixes la unitat de concepte i esperit de treball de l'arquitecte, remarcant els trets més bàsics de la seva manera d’entendre l’arquitectura i el disseny i de la seva manera de treballar, eminentment visual i empírica, ja que per sobre de tot buscava la raó de ser de les coses.

En «El Pis de la Pedrera», situat a la quarta planta de l’edifici, es reconstrueix un pis d’època per mostrar l’arquitectura interior de La Pedrera i la seva habitabilitat, S’ha recreat el pis d’una família burgesa barcelonina del primer terç del segle XX, reconstruint-lo íntegrament, per la qual cosa s’ha conservat la destinació original de cadascuna de les estances (rebedor, sala d’estar, menjador, dormitori, despatx, habitació de nens, banys, cuina, rebost, dependències del servei, etc.), que han estat guarnides amb mobles i complements d’època.

Podéis contactar con nosotros por correo o por teléfono en el 93 214 25 69